Путин отказался встречаться с Зеленским: назвал его «пособником нацизма»

Читати українською
Американские журналисты рассказали, что в 2021 году владимир путин отказался от личной встречи с Владимиром Зеленским.
Владимир путинФото – dpa

Російський диктатор володимир путін не захотів особисто зустрічатися з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що на початку 2021 Зеленський запровадив санкції проти олігарха Віктора Медведчука, після чого були закриті його телеканали. Саме це і розчарувало путіна.

Переговоры с путиным невозможны: как менялась позиция ЗеленскогоИнфографика – позиция Владимира Зеленского относительно переговоров с путиным прошла эволюцию от убеждения в необходимости диалога до констатации, что с действующем президентом рф говорить не о чем.

Через це «надії кремля були розбиті». Зокрема, своє розчарування диктатор продемонстрував у жовтні 2021 року, коли зустрівся у своїй сочинській резиденції з ізраїльським прем’єр-міністром Нафталі Беннеттом.

Журналісти зазначили, що коли почали говорити про Україну, то путін «спалахнув гнівом».

За даними видання, Беннет йому розповів, що Зеленський зацікавлений у зустрічі тет-а-тет. Втім, путін заявив, що йому «немає чого обговорювати з цією людиною». Також він додав: «Що він за єврей? Він пособник нацизму».

Нагадаємо, путін хоче провести переговори з Києвом, щоб погіршити відносини України з західними партнерами. Крім того, він хоче дати своїм військам відновитися.

Володимир Зеленський заявив, що він готовий до переговорів з росією. Однак країна-агресор має звільнити всі окуповані території.

ЧИТАЙТЕ В TELEGRAM

самое важное от «Слово и дело»
Поделиться: