ВСУ уничтожили базу оккупантов под Мелитополем и вражеский штаб на Луганщине

Читати українською
Украинские военные уничтожили в течение трех дней базы, склады и штабы российских оккупантов на временно захваченных территориях.
Иллюстративное фотоФото – Генштаб ВСУ

Українські захисники знищили низку російських складів та пункти базування ворога на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляє речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

Відомо, що бійці ЗСУ демілітаризували 4 склади з боєкомплектами російських загарбників. Вони знаходилися у Каховському, Скадовському, Василівському і Сватівському районах.

«Всерьез еще не начинали»: как после восьми месяцев войны сократился военный потенциал россииКак за время полномасштабного вторжения в Украину сократился военный потенциал россии, сколько личного состава и техники уничтожено – на инфографике.

Крім того, у Херсонській області та неподалік Мелітополя ліквідували бази окупантів. Також у Кадіївці Луганської області знищили штаб росіян.

Відповідного результату українські військові досягли протягом 3 бойових днів.

Нагадаємо, українські захисники знищили ракетний комплекс російських загарбників С-300 у Запорізькій області. Відомо, що саме з цього комплекса росіяни обстрілювали пологовий будинок у Вільнянську.

Втрати російської армії з початку вторгнення в Україну та по 25 листопада склали 86 150 військових та сотні одиниць бойової техніки.

ЧИТАЙТЕ В TELEGRAM

самое важное от «Слово и дело»
Поделиться: