Тижневий дайджест станом на 3 вересня 2012 року

Читати українською

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 50-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв та голова Луганської обласної державної адміністрації Володимир Пристюк.

Прем'єр Микола Азаров відвідав «Суднобудівний завод імені 61 комунара» у Миколаєві. Ознайомившись з поточними проблемами його роботи, він пообіцяв, що заборгованість із виплати заробітної плати буде погашена і працівники отримуватимуть  гроші своєчасно та у повному обсязі. Також Глава Уряду зазначив, що Україна має всі шанси повністю відмовитися від імпорту металоконструкцій з Російської Федерації.

Голова КМДА Олександр Попов має намір придбати для потреб столиці нові пластмасові урни та повернути бетонні, які на час проведення чемпіонату Європи в цілях безпеки було замінено іншими.  Серед планів на 2013 рік - оновлення вагонів метрополітену, створення нових місць у мережі ДНЗ та висадження близько 3 млн. трояндових кущів.

Першочерговими завданнями Чернівецької області на найближчу перспективу, на думку губернатора Михайла Папієва, є проведення капітального ремонту доріг (від Атак до Недобоївців, від державного кордону до Недобоївців та Новодністровська) та придбання 23-х автомобілів для забезпечення інвалідів.

Очільник Луганщини Володимир Пристюк поряд з вирішенням таких проблем, як капітальний ремонт будинків та газифікація сільських населених пунктів, планує за два роки на базі опікового відділення обласної клінічної лікарні налагодити повний цикл вирощування штучної шкіри.

Протягом аналізованого періоду часу 12 обіцянок отримали статус "Виконано" та 6 - "Не виконано".

З 1 вересня поточного року було впроваджено анонсований Міністром освіти і науки, молоді та спорту Дмитром Табачником новий Державний стандарт початкової освіти, що передбачає обов'язкове вивчення у школах іноземної мови з 1-го класу, а інформатики - з 2-го. Натомість Прем'єр-міністр Микола Азаров вирішив перенести будівництво мосту через Південний Буг з 2012-го на 2013-й рік.

Станом на 03.09.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 654 персони та 6308 обіцянок, з них 3382 у процесі, 1542 виконаних та 1384 невиконаних.

ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ В GOOGLE NEWS

и следите за последними новостями и аналитикой от «Слово и дело»
Поделиться: