Украина без газа от РФ и мониторинг образа жизни судей. Цитаты понедельника

Читати українською

Заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків про реформи в Україні

Немає грошей. Немає ресурсів. Є божевільні маразматичні стандарти. Плюс саботаж – є люди, яким ніяке реформування не потрібне.

Високий представник ЄС з питань міжнародної та безпекової політики Федеріка Могеріні про відносини між ЄС та Росією

Ситуація на Сході України стала суттєво гіршою, ніж це було ще кілька тижнів тому... Тому немає нормалізації, немає жодного повернення до "звичних відносин з Росією". Це – одноголосне рішення міністрів закордонних справ.

Президент України Петро Порошенко щодо потреб України у закупівлі російського газу через два роки

Я повністю переконаний, що через два роки нам взагалі не знадобиться російський газ.

Виживший водій автобуса, який розстріляли на блокпосту поряд з Волновахою

Люди кричать: «відкрий двері», а вони заклинили. Я на кнопки натискаю, не можу ні задні, ні передні (двері - ред.) відкрити. Тут я відкриваю водійські двері і вискакую. Вибіг. Аварійне вікно не відкривається, ногою вибив передні двері. Через них деякі пасажири і вибігли.

Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі про форми звітності в українській медицині

Сьогодні я дізнався, що в Україні існує 450 форм звітності в медицині. Я послав смс своєму колишньому заступникові - у нас в Грузії одна медична форма, стандартизована.

Міністр економіки України Айварас Абромавичус про позиції України у міжнародному рейтингу Doing Business

Ми хочемо за два наступні роки потрапити в топ-50 за рахунок розширення зовнішніх ринків збуту українській продукції і зменшення ролі держави в бізнесі... Тому ми мінятимемо систему закупівель і принципи формування держрезерву. Наново створимо сектор управління держкорпораціями. Перший етап - дерегуляція

Глава міністерства інформаційної політики України Юрій Стець про пріоритети роботи новоствореного міністерства

Необхідний єдиний меседж. Ті реформи, які проводитимуться Кабміном, мають бути чітко донесено - і всередині країни, і за її межами. І, звичайно, нам потрібно швидко реагувати на ті фейкові матеріали, які поширює Росія проти нас... За фактом МІП - це напіввійськове міністерство. Близько 30% його майбутніх співробітників мають досвід роботи в силових структурах

Голова Ради суддів України Валентина Симоненко про моніторинг діяльності суддів

Ще можна відзначити позитивне нововведення законопроекту № 1497, що при обранні судді безстроково передбачений моніторинг способу його життя. При безстроковому обранні це дуже правильна норма. Такий моніторинг буде корисним і під час всієї роботи судді

Заступник глави МВС України Ека Згуладзе про вартість реформи української ДАІ

Крім зарплат і базових витрат, бюджет не буде брати на себе витрати на проведення реформи. У нас є друзі, головним донором реформи є США. Загальна вартість проекту поки невідома... Але ми пропонуємо стабільну і достойну зарплату - від 6 до 8 тис. (грн)

ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ В GOOGLE NEWS

и следите за последними новостями и аналитикой от «Слово и дело»
Поделиться: