Ще одна спроба Табачника

Читати українською

Міністр освіти Дмитро Табачник знов занепокоєний проблемою, яку намагається вирішити не перший раз. Мова йде про забезпеченість шкіл сільської місцевості автобусами для щоденного перевезення учнів та вчителів. Цього року в рамках державної програми учбові заклади отримають ще 1000 нових транспортних засобів, 989 з яких надійде до кінця жовтня. При цьому 40 одиниць будуть мати змогу обслуговувати дітей з особливими потребами.

До речі, придбати автобуси, обладнані місцями для дітей з обмеженими фізичними можливостями на інвалідних візках, збиралися у 2010 році, однак відповідний наказ було підписано тільки в останній день грудня. Ще кілька десятків шкільних транспортних засобів мало бути закуплено в перші дні наступного року, проте Постанова Кабміну про їх придбання набула чинності лише наприкінці березня. Також зазначимо, що всередині жовтня школам України було передано тільки 509 автобусів замість анонсованих 620.

Судячи з усього, діти все ж таки отримають подарунки в новому навчальному році, проте чи вистачить їх на всіх, побачимо згодом.

ЧИТАЙТЕ В TELEGRAM

самое важное от «Слово и дело»
Поделиться: