Тижневий дайджест станом на 06 серпня 2012 року

Читати українською

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 169-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, Віце-прем'єр-міністр - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко та голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький.

Голова Уряду  вкотре анонсував омріяне покращення: зростання розміру стипендій, пенсій, кількості робочих місць, запровадження доступної медицини тощо. Микола Азаров також запевнив, що ціни на продукти харчування та газ підвищуватися не будуть, а поточні проблеми громадян вирішуватимуться оперативно та якісно.

Сергій Тігіпко в рамках робочого візиту на Кіровоградщину приділив увагу найгострішим питанням соціальної сфери. Зокрема, планується повністю задовольнити потреби області у лікуванні серцево-судинних хвороб та поступово забезпечити житлом чорнобильців. Окрім того, у 2014 році в Україні запрацює накопичувальна система страхування, що дозволить кожній людині щомісяця відраховувати собі певну суму на пенсію.

Губернатор Донеччини Шишацький відвідав Володарський район, де, за його словами, вже у вересні з'явиться чотири дитячих майданчики та новий шкільний автобус. В цілому за підсумками поїздки було прийнято рішення про виділення більше мільйона гривень для вирішення питань, що пов’язані з благоустроєм, водопостачанням та житлово-комунальним господарством.

Протягом аналізованого періоду часу 31 обіцянка отримала статус "Виконано" та 44 - "Не виконано".

В. Янукович - молодший, як і запевняв, написав заяву з проханням не зараховувати його результат голосування за мовний закон, оскільки не мав змоги бути присутнім того дня у сесійній залі. Натомість міському голові Запоріжжя Олександру Сіну, на відміну від народного депутата, втілити в життя обіцяне не вдалося - практика оприлюднення держструктурами плану проведення тендерів на сьогоднішній день відсутня.

Станом на 06.08.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 655 персон та 5875 обіцянок, з них 3147 у процесі, 1485 виконаних та 1243 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ В TELEGRAM

самое важное от «Слово и дело»
Поделиться: