Підвішений стан підвісного мосту

Читати українською

Не встигли ми вдосталь насолодитися новиною про Дарницький міст, як на зміну їй прийшла інша - у 2013 році в Миколаєві побудують переїзд через річку Південний Буг. На думку Прем'єра Миколи Азарова, він значно покращить транспортне сполучення та розвантажить місто від транзитних перевезень. Однак, не дивлячись на рішучість Глави Уряду у досягненні поставленої мети, варто нагадати, що даний об'єкт інфраструктури мали здати в експлуатацію вже поточного року. А це означає, що з першої спроби дотриматися обіцянки Прем'єрові не вдалося.

До речі, виконання пункту передвиборної програми міського голови Миколаєва Володимира Чайки від 2006 року, що стосувався побудови мостового переходу  через Південний Буг, також не увінчалося успіхом.  Отримавши підтримку жителів обласного центру вдруге, мер поставився до цього питання з більшою обережністю та окреслив строки його вирішення 2014-м роком.

Безсумнівно, реалізація такого масштабного проекту стала б величезним здобутком центральної та місцевої влади, однак зараз важко навіть уявити, як втілиться у життя ідея зведення підвісного мосту за 1-2 роки.

ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

и смотрите первыми новые видео от «Слово и дело»
Поделиться: