Тижневий дайджест станом на 13 серпня 2012 року

Читати українською

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 158-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь та голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук.

Голова Уряду  ставить перед собою досить амбітні цілі - у 2013 році побудувати по всій країні автошляхи за європейськими стандартами, а далі щорічно вводити в експлуатацію не менше 10 тис. км нових доріг. Окрім цього, Микола Азаров наголошує на створенні ефективної мережі пунктів "медицини катастроф" та відміні заборони на відеофіксацію порушень правил дорожнього руху працівниками ДАІ. 

Губернатор Сумщини Юрій Чмирь має намір підтримувати виховання здорового молодого покоління, а також розвивати певні види спорту, використовуючи наявні ресурси. Для цього в межах області буде створено дитячі футбольні центри та центр автоспорту.

Очільник Одеського регіону  Едуард Матвійчук  продовжує роботу з ремонту міжквартальних проїздів в рамках соціально-економічної програми "Народний бюджет". Зокрема, планується до кінця 2014 року повністю завершити її виконання у кожному районі обласного центру.


Протягом аналізованого періоду часу 7 обіцянок отримали статус "Виконано" та 48 - "Не виконано".


За ініціативи Міністра закордонних справ Костянтина Грищенка з 1 серпня 2012 року у громадян України з'явилася можливість перебувати на території Туреччини без візи протягом 30 днів. Однак не обійшлося минулого тижня і без розчарувань. Стало відомо, що губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк не зміг дотриматися свого слова і обіцяний Олімпійський стадіон в м. Ірпінь напередодні Євро-2012 не було побудовано.

Станом на 13.08.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 655 персон та 6033 обіцянок, з них 3250 у процесі, 1492 виконаних та 1291 невиконаних.

 

ЧИТАЙТЕ В TELEGRAM

самое важное от «Слово и дело»
Поделиться: