«Слово і діло» в столиці Донбасу

Читати українською

Команда «Слово і діло» прибула в Донецьк. Можна впевнено сказати, що в місті кипить робота з благоустрою у зв'язку з підготовкою до Євро – 2012. Перше, що ми побачили це те, що залізничний вокзал знаходиться на стадії реконструкції, яка наближається до завершення. Також в місті триває глобальний ремонт доріг, вулиць, підземних і наземних пішохідних переходів.  
 

 

Після першого знайомства з шахтарською столицею відбулася презентація проекту «Слово і діло» в Донецькому національному університеті. Студенти досить жваво долучилися до діалогу та активно коментували обіцянки донецьких чиновників.

Вже під час тренінгу за  допомогою молодих донеччан було змінено статус деяких обіцянок №3187, №516. Після завершення презентації і тренінгу найактивніші студенти запропонували приєднатися до нашого рейду обіцянками. Разом ми оперативно змогли дізнатися про деякі реалізовані і не зовсім проекти місцевих посадовців. 

Як і у будь-якому іншому місті України, тут навівають сум своїм виглядом маршрутки та старі роздовбані тролейбуси.  Однак, впадає у вічі і те, що містом вже курсують новенькі тролейбуси  з символікою «Євро – 2012» та сучасні трамваї, які, навіть, в Києві не часто побачиш, -  автоматизовані за найсучаснішими стандартами, комфортабельні та зручні. Можемо сказати, що обіцянка Міського голови Донецька Олександра Лук'янченка, що всього в рамках оновлення комунального транспорту міста до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року - в процесі виконання. До речі, трамвайні колії до залізничного вокзалу теж оновлено.
 
 


 
Щодо обіцянки О.Лук'янченка  до Євро – 2012 відкрити новий аквапарк «RoyalMarine» в парку культури і відпочинку ім. О.С. Щербакова повідомляємо, що будівництво триває. Сподіваємося, що завершене воно буде вчасно.  


 
Мер Донецька пообіцяв здивувати не лише місцевих жителів, але і європейських гостей, побудувавши в «Донецьк-Сіті» ще один корпус. Маємо констатувати, що були здивовані  масштабністю  конструкції. Все є в тому «Донецьк – Сіті»: і ковзанка, і ресторани, і безліч магазинів, фаст-фудів і т.ін.
Команда «Слова і діло» не могла не відвідати головну сучасну пам'ятку Донецька  – «Донбас Арену».

«Донбас Арена» - п'ятизірковий стадіон категорії «Еліт» за класифікацією УЄФА. Він був зданий в експлуатацію одним із перших і став головним символом сьогодення міста, справжньою окрасою та гордістю Донеччини. Тож бажаємо перемог нашим командам, а нашому проекту так само відданих уболівальників.

Чекайте нас у Чернігові!

ЧИТАЙТЕ В TELEGRAM

самое важное от «Слово и дело»
Поделиться: